Begin je eigen krant

Heb je commerciële vaardigheden en een goed relatienetwerk bij mogelijke adverteerders in jouw woonomgeving? Dan kan het heel interessant zijn om House of Papers ‘City-Owner‘ te worden met je eigen huis-aan-huis krant.

Wat doet een city-owner?

Samen met jou ontwikkelen we een krant die in jouw regio verspreid gaat worden. Jij zorgt voor de advertenties en een deel van de inhoud, wij doen de rest: opmaak, drukken, verspreiding.

Agent worden betekent veel belwerkOns digitale productiesysteem zorgt ervoor dat we qua prijs en kwaliteit (erg) goed kunnen concurreren met elke bestaande huis-aan-huis krant.

De regio moet bestaan uit minimaal 9.000 huishoudens, en we kunnen de krant tweewekelijks of maandelijks laten verschijnen.

Ben je succesvol met 1 krant die maandelijks verspreid wordt dan genereert dit een parttime inkomen. Een krant die tweewekelijks uitkomt genereert een fulltime inkomen. Hetzelfde geldt voor twee kranten die maandelijks uitkomen.

Succesvolle city-owners krijgen de optie om meer kranten uit te brengen. Een eenmaal goed draaiende krant kost weinig tijd omdat het platform het werk minimaliseert.

Je kunt werken vanuit huis, op tijden die je zelf in kunt delen. Wij zorgen voor een opleiding, een pittige stage bij een bestaande city-owner en helpen je met de marketing.

Vul het onderstaande formulier in en we sturen je vrijblijvend meer informatie.